dissabte, 16 d’abril del 2011

El País Valencià és el meu país.

L'associació Acció Cultural del País Valencià (ACVP) ha obert una campanya per fer front a la multa de 800.000 euros imposada pel Govern valencià de Francisco Camps per emetre TV3 al País Valencià.

Davant el tancament de les emissions de TV3 al País Valencià el 17 de febrer, la ACVP ha organitzat en dos mesos 66 manifestacions i concentracions en les principals ciutats valencianes, a les quals han assistit desenes de milers de participants.

Les concentracions acaben hui 16 d’abril amb una última mobilització, i que tancarà l’actuació del cantautor Lluís Llach, en la qual participaran representants d’Òmnium Cultural i d’Obra Cultural Balear.

Sense dubte, és una multa desproporcionada per a una associació cultural sense ànim de lucre que si no paga la multa, pot veure embargats els seus comptes i béns immobles i mobles. Per això, ACVP ha fet una crida –amb el suport de Òminum Cultural i l’Obra cultural Balear-, per recaptar diners per pagar la multa. Per tramitar la recaptacions, ACVD ha habilitat dos comptes bancaris on es poden realitzar transferències. Algunes persones rellevants ja han fet donacions.

Ací vos deixe el vídeo de la campanya:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada