diumenge, 15 de maig de 2011

Una agulla en un pallar.

Encara que realment no ho és, de vegades sembla impossible trobar una persona diferent enmig de tot el munt de gent que va pels carrers de les ciutats com si d’una carrera es tractés. És com trobar una agulla en un pallar. 
Però de sobte, mirant entre tots eixos clons trobes una persona diferent, que destaca entre totes les altres, i no per ser la més guapa, la més alta o la més forta. No és això l’important, ni tan sols importa la seua edat, el seu sexe o la seua professió, perquè aquesta persona que ha aparegut a al teua vida per casualitat és especial i a ella no l’importa caminar en sentit oposat al munt de gent, o pensar de forma contraria als altres, és com és, i precisament això és el que la fa especial. Pot ser la imatge siga confusa, però veure-la és com contemplar una pastilla de sabó dins d’un bassal de fang. No cal dir que eixa persona és la pastilla de sabó. Si una persona està acostumada a veure un bassal de fang, al cap d’un temps no li crida l’atenció. Però si en aquest bassal cau de sobte una pastilla de sabó, la brutícia queda de nou en evidència.2 comentaris:

 1. A qualsevol lloc pot estar eixa persona, el que està segur és que aquesta persona serà molt especial per tu, no importa com siga, el que importa és que la vulgues.
  Algun dia aparestrà, sigui on sigui, a no ser que ja haja aparegut.
  T'estime.

  ResponSuprimeix
 2. ...traigo
  sangre
  de
  la
  tarde
  herida
  en
  la
  mano
  y
  una
  vela
  de
  mi
  corazón
  para
  invitarte
  y
  darte
  este
  alma
  que
  viene
  para
  compartir
  contigo
  tu
  bello
  blog
  con
  un
  ramillete
  de
  oro
  y
  claveles
  dentro...


  desde mis
  HORAS ROTAS
  Y AULA DE PAZ


  COMPARTIENDO ILUSION
  NO ESTAS SOL,NO TINGUES

  CON saludos de la luna al
  reflejarse en el mar de la
  poesía...
  ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DE CARROS DE FUEGO, MEMORIAS DE AFRICA , CHAPLIN MONOCULO NOMBRE DE LA ROSA, ALBATROS GLADIATOR, ACEBO CUMBRES BORRASCOSAS, ENEMIGO A LAS PUERTAS, CACHORRO, FANTASMA DE LA OPERA, BLADE RUUNER ,CHOCOLATE Y CREPUSCULO 1 Y2.

  José
  Ramón...

  ResponSuprimeix